2024 Dizilerin Yeni Sezon Tarihleri: Hangi Diziler Ne Zaman Başlayacak?

2024 Dizilerin Yeni Sezon Tarihleri: Hangi Diziler Ne Zaman Başlayacak?

Yeni sezon için geri sayım başladı! Televizyon ekranlarının sevilen dizileri, 2024 sezonuna hangi tarihlerde dönecek? İşte detaylar...

Dizilerin Yeni Sezon Tarihleri? Yeni Sezon Ne Zaman? 2024

Değerli Diziseti.tv takipçileri, bu haberimizde televizyonlarda yayınlanan dizilerin yeni sezon tarihlerini tek bir başlık altında göreceğiz. Popüler diziler, yeni sezonlarıyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İşte 2024 yılı için belirlenen yeni sezon başlangıç tarihleri ve diziler hakkında detaylı bilgiler...

NOW TV

Kızıl Goncalar

20 Mayıs 2024 Pazartesi günü 1. sezon finalini yapan Kızıl Goncalar dizisi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İlk sezonunda aldığı RTÜK cezaları ile gündeme gelen dizinin oyuncu kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Şerif Erol, Duygu Sarışın ve Tuğrul Tülek gibi isimler yer alıyor. Dizinin en sevilen kahramanlarından Cüneyd’in de ayrılığı söz konusu değil. Merakla beklenen dizi 30 Eylül 2024 Pazartesi günü NOW TV ekranlarında tekrardan izleyicisi ile buluşacak.

Hudutsuz Sevda

Oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Mesut Akusta, Emre Bulut, Biran Damla Yılmaz, Burak Sevinç, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Merve Honca ve Asuman Dubak gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi 30 Mayıs 2024 Perşembe günü sezon finali yapmıştı. Halil İbrahim ve Zeynep’in hikayesini konu alan dizi, Ağustos ayında setlere çıkacak ve Eylül ayının ikinci haftası tekrardan izleyicisi ile buluşacak.

Kanal D

İnci Taneleri

2023-2024 sezonunun tartışmasız en çok izlenen ve sevilen yapımı İnci Taneleri dizisi, 30 Mayıs 2024 Perşembe günü 17. bölümüyle beraber sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finalinde Dilber, Yıldız ve Zerre, Dilber’in olaylı kocası Azem ile tartışmış, Yıldız ölümle burun buruna kalmıştı. Azem’in ise gerçek yüzü ortaya çıkmıştı. Oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Güven Kıraç, Selma Ergeç, Yasemin Conka ve Mustafa Yıldıran gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisi Eylül ayının 3. haftasında izleyicisi ile buluşacak.

Taş Kağıt Makas

Kanal D ekranlarının sevilen yapımlarından biri olan Taş Kağıt Makas dizisi, 4. bölümüyle 5 Haziran 2024 Çarşamba akşamı sezon finali yapmıştı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Ozan Güven, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen ve Kemal Yazıcı gibi oyuncuların yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisi, yeni sezonuna Eylül ayının ikinci haftasında izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Arka Sokaklar

Kanal D ekranlarında yaklaşık 19 sezondur yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde bu sezon Şevket Çoruh (Mesut Komiser) ve Oya Akar (Selin)’in geri dönüşü ekran severleri mutlu etmişti. 28 Haziran 2024 Cuma günü 18. sezonuyla veda eden Arka Sokaklar dizisi set ekibi Ağustos ayında tekrardan buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi, Eylül ayının son haftasında izleyici ile buluşacak.

Show TV

Kızılcık Şerbeti

Show TV ekranlarında her Cuma izleyicisi ile buluşan Kızılcık Şerbeti dizisi, bildiğimiz üzere 7 Haziran 2024 Cuma günü 2. sezon finalini yapmıştı. 5 yeni oyuncunun kadroya dahil olduğu Kızılcık Şerbeti dizisinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen ve Şebnem Bozoklu gibi oyuncular yer alıyor. 3. sezonu merakla beklenen dizi, Eylül ayının son haftasında izleyicisi ile tekrardan buluşacak.

Bahar

Salı günlerinin en çok izlenen yapımı Bahar dizisinde, Tıp Fakültesinde okurken evlenmesi ile ev hanımı olan ve eşi Timur ile yaşadıkları büyük olaylardan sonra tekrardan doktor olmak için çabalayan Bahar’ın hikayesi konu olarak ele alınıyor. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi oyuncuların yer aldığı Bahar dizisi set ekibi Ağustos ayının son haftasında buluşacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlanacak. Merakla beklenen dizi, Ekim ayında tekrardan izleyicisi ile buluşacak.

Yeni sezonların başlamasıyla birlikte ekranlarda yeniden heyecan dolu anlar yaşanacak. Sevilen dizilerin yeni bölümleri, merakla beklenen gelişmeleri ve hikayeleriyle izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. Siz de favori dizinizin yeni sezonunu kaçırmamak için tarihleri not etmeyi unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.